Coffeeship.dk

624

Nogen derude der har prøvet den nye danske kaffe leverandør coffeeship.dk?
Det har jeg nemlig:)De har 2 typer af kaffe en filter og espresso kaffe, jeg har drukket deres filter kaffe hver morgen de sidse 14 dage, brygget som Hario, og det er faktisk en ganske god kaffe. Der er noget fylde og noget dybde i kaffe hvilket noget jeg sætter pris på.
Det er en ganske all-round kaffe, som har det en kaffe skal have, den er kraftig og fyldig. Men jeg synes den mangler noget sødme og kant. Så en kaffe der passe fint til morgen rutinen, hvor tiden måske er knap så der ikke kan nusses så meget om brygget.

Derudover har de også en espresso, som jeg   også har smagt og jeg må igen sige, at jeg det er en all-round espresso. Den er sød, utrolig sød… I starten er der noter, af karamel og en masse kandis sødme.

Desto længere tid man giver espressoen lov til, at hænge i munden, og udfolde sig, desto mere sødme kommer der til sidst kommer der en snert af ristningen som man kan lege med i diverse mælke drikke. Den er en stor og tyk crema i toppen, som klæder espresso en godt.

Men jeg har haft lidt bøvl med, at tune denne espresso ind på min kværn. Men da det lykkes er det en all-round espresso, som man kan få meget glæde af.

 

Hvis I har fået lyst til, at smage deres espresso eller filter kaffe, så kig på coffeeship.dk hvor man kan få et prøve på deres kaffer tilsendt:-)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.