Early bird

985


Så har øristeriet lavet en nye espresso blanding, og igen bliver kaffen leveret i en lufttæt pose med zip-lukning, hvilket jeg synes er rigtig dejligt:)
Espressoen blendet er lavet på følgende kaffeer 50% Colombia Santander, 25% Sidamo Suke Quto og 25% Balmaadi Estate, og er 100 % økologisk.
Jeg kan ikke bedømme hvilken bønne der giver hvilke egenskaber til espressoen, når man skyder den! Men jeg kan bedømme, at espressoen har noget kant i starten det minder en lille smule om en choco bønner, derefter kommer der en hulens masse sødme, som klæder espresoen utrolig godt.
Der er en god crema i toppen af espressoen, aå alt i alt en super espresso, som jeg stadigvæk fortrækker Unica fra øristeriet.

Hvis man er til cappuccino og andre mælke drikke, så er det et rigtig godt blend, der er god dyb kaffe smag når man laver den som cappuccino.

Det skal lige nævnes, at jeg for første gang havde lidt svært, ved, at ramme den rigtige indstillingen på kværnen, men efter en del skud, og en masse testning, blev brygtiden 22,7 sek. til 60 ml. espresso. En rigtig god en af slags…

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.