Lakrids espresso

26

Da haven trækker og solen skinner ned fra skyfri himmel bliver der hygget med kaffe og andre sommerdrinks i haven:) derfor står der lidt stille på bloggen.
Men men, nu havde jeg lige lidt tid i solen imens barnet sover;)



Igår lavede jeg lakrids espresso hvilket går ud, at skyde et espresso ned over lidt lakrids sirup (hvor meget afhænger af hvor meget smag man vil have af lakrids). Den lakrids sirup jeg har brugt er fra Aalbrog chokolade fabrik lavet med vodka.
Men jeg synes en 1/2 teske er rigeligt til 25 ml. espresso.

Når man tilføjer lakrids til sin espresso kommer der kanten til espressoen, og lakridsen kan skjule lidt ristning hvis det er en knap så god kaffe man brygger med.

Hvilke opskrifter med lakrids ? Nogen bud på den gode cappuccino med lakrids?

Deltag i samtalen

  1. interessant, gad vide om man kan opløse hvad som helst i vodka og putte det i kaffen, for så er der virkelig åben for en verden af eksperimenter 🙂

    1. Ja, det er et godt spørgsmål… Det må næsten prøves en dag:)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.