Den atypisk espresso

824

Først må jeg erkende, at bloggen er blevet opslugt, af sommeren som skinner over Danmark pt. Der er gået hus og have i mit liv. Det bliver dog krydret med en masse god kaffe, og knap så meget blog.
Men mit mål er, at jeg vil blogge så meget som muligt sommeren over.Men dagens kaffe, som jeg endelig har haft mulighed for, at smage grundet min espresso maskine var til service tjek. Er Barajar fra Strandvejensristeri, kaffen kommer igen i en pose med zip-luk, som jeg ser som et plus.
Det er igen en meget simple pose med riste dato, type af kværning, lidt kort info om kaffen. En pose som jeg synes er rigtig neutral med godt info til kaffedrikkeren.

Selve denne kaffe, er meget atypisk når man laver den som espresso, den har en masse krydderier i sig, toppet med en lækker crema i toppen.
Den hænger længe i munden da denne kraftige smag, af krydderier, og espresso, den udvikler sig stille og rolig i ganen. Den bliver mere og mere fyldig desto mere man smager.
Når cremaen aftaget i koppen, så kommer der lidt blomster noter frem.

Alt i alt en rigtig god espresso! Som har nogen utrolig spændende egenskaber.

Tilsidst lidt om kaffe udbuddet hos Strandvejensristeriet, så synes jeg de har en masse god kaffe, med mulighed for, at finde sin egen personlige favorit. Der nogen spændende kaffe typer at vælge i mellem.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.