Senseo UP

956

Igennem de sidste 3-4 uger har min kære Oscar esprssomaskine været på værksted, så tiden har stået på Aeropress, Esprokande og Chemex, at alt efter hvad jeg og min familie havde lyst til.Udover de gode sorte brygmetoder, har jeg haft en Senseo UP, som er et samarbejde imellem Merrild og Philips, til afprøvning. Det er en lille fin maskine, ikke meget bredere end karton mælk, så den passer ind på de fleste køkkenborde. Den fåes i forskellige farver.
Så har den en vandtank på ca. 7 kopper, dog synes jeg dette er lidt, da man hurtige til en familie frokost brygger 7 kopper kaffe. Derudover, synes jeg det er lidt en skam, at vandtanken ikke tømmes helt, hvis man prøver, at bruge alt vandet.

Det er en af verdens grønneste espresso maskine, den bruger ikke meget strøm, den bruge 10 % mindre strøm end tidligere Senseo maskiner. Den tænder kun for, at brygge 1 kop, og slukker efter bryg, så den står ikke og brænder hele dagen.
Derudover kommer kaffen i filtre som er lavet af ca. 75 % naturlige materialer, og 25 % af kaffen er UTZ certificeret.
Dette her med, at Senseo Up er grøn og energivenlig, ser jeg som et plus, håber det kan presse andre fabrikanter til, at gå ALL-in på, at lave den grønne og energivenlige espresso maskine.Der fåes mange forskellige filtre med forskelligt indholde til Senseo UP, jeg må sige med det samme, at jeg ikke er stor fan og bliver det nok heller aldrig af pulvermælk, det minder for mig om noget syntetisk vand.
Den rene kaffe hos Senseo, er ikke af det højeste kvalitet, men den skal heller ikke måle sig med en rigtig kaffe maskine. Nej, den skal måle sig med de andre kapsel maskiner på markedet.

Og, gør man det, så ligger Senseo UP sig i midterfeltet, hvilket skyldes, udbuddet af kaffe, og at den er energivenlig. Rent kaffe mæssigt synes jeg ikke kaffen er god nok! Der mangler noget smag. Der kommer ikke nok kaffenuancer ned i koppen når man brygger på senseo UP.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.