Ny favorit mælkekande

1K

Jeg har igennem snart en god uges tid haft espro torid mælkekande 600 ml til afprøvning, foræret af øristeriet.
En uges tid for mig betyder et forbrug af ca. 6-7 liter mælk, så en masse cappuer til mig og min dejlige familie.
Da jeg åbnede pakken, og pakkede espro kanden ud var jeg spændt på den fordi den er større end de kander jeg normalt bruger, samt tuden er lidt mere spids end andre kander.Noget andet, som er nyt for mig er formen af kanden, det er formet som en dråbe eller den mindre meget om en dråbe, der logo på kanden og 7 riller, som angiver mængden af mælk i kanden. Selv om toppen af kanden er smallere end bunden, så kan man sagtens følge med i hvordan mælken udarter sig.
Teorien bag denne udformning af kanden, er at man “bare” holder steamerarmen i midten af kanden, og formen af kanden gør resten af arbejdet. Kanden er nemlig udformet på sådan en måde, at mælken bliver steamet på samme måde hver gang. Hvis man bare holder steamerarmen i midten af kanden, så burde mælken at blive steamet på samme måde hver gang.

Kanden er utrolig lækker, at se på, så den kan sagtens hænge fremme i det moderne køkken.

Med det samme jeg pakkede esproen ud, bryggede jeg med det samme en capp, og det er noget jeg normalt har problemer med når jeg bruger en ny mælkekande for første gang.
Men med Espro kanden lykkes det første gang, at ramme en god microskum, så jeg var super lykkelig!
Kanden ligger godt i hånden har en god vægt, og rart håndtag, som kendetegner et godt værktøj.

Så jeg vil mene, at denne kande gør et super godt arbejde, den gør livet nemmere for hjemme baristaerne, så vil gerne anbefale den.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.