Reserva De Mexico

632

I starten af februar købte jeg 2 poser kaffe fra Risteriet i KBH, den jeg har haft i kværnen længe, er Mexico Reserva Terruño Nayarita.
Den kommer fra den vestlige del af Mexico, imellem Stillehavet og mod øst en afblomstret vulkan, så det er gode betingelser for kaffedyrkning.
Denne kaffe har jeg primært drukket og brygget, som espresso, og rammer man hvordan kaffen skal kværnes, og derefter tampes i filteret samt brygtid.Bliver den en utrolig sød, rund, og en espresso med en flot fed crema i toppen. Dog synes jeg den er svære, at ramme det helt perfekte gang efter gang, end så mange andre kaffeer.
Hvad der gør det ved jeg ikke rigtig…
Men når den rammes, så er den rund fuld af søde noter, af noget vanilje og fuld fed chokolade.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.