Kahler Coffee Station

37

Idag lørdag, var jeg et smut forbi Kahler Coffee Station i Brunsgade, Aarhus.
Det er en café med 4-5 pladser indenfor hvor man kan sidde ned. De sælger cafemad, grød og selvfølgelig kaffe. Det er ikke hvilken, som helst kaffe.Nej det er kaffe fra Great Coffee, som ejes af Søren Markussen, en af verdens bedste baristaer. Søren har selv været med til, at uddanne Kahlers baristaer op og været med til, sige hvilket udstyr der skal bruges i caféen.
Derudover levere Great Coffee kaffen til Kahlers Coffee station.

Jeg vil sige, at det er god kaffe, idag fik jeg en dobbelt espressom, Panama, som er utrolig lækker, god crema i toppen, sødme og en masse skjulte nuancer.! Det er næsten som, at drikke den ned på Great Coffee, selvom der er bedre historier ned på Great Coffee:)

Men er på disse kanter, og trænger til god kaffe! Så gå ind forbi:)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.