Den Zambianske forbindelse

812

Lidt syd for Odder i det østjyske ligger et lille micro risteri, som forhandler Zambisk kaffe, Chulumenda, fra deres egen farm i Zambia. De har hjemme i Fru mølleri, hvor de sælger og rister deres kaffe lige før jul var vi forbi for, at se på julepynt, juledekorationer, juletræer og selvfølgelig kaffe. Vi fik en sludder og en kop kaffe, at varme os på da vi var forbi, samt jeg fik en pose kaffe med hjem. Som vi nu afprøver her i efter juledagene. Jeg har ikke haft tid til, at cuppe den, så den er prøvet som espresso hvilket den ikke dur til.Men i dag har jeg brygget den på min hariov60, og her spillere det noget bedre.
Der kommer dejlige forskellige noter til udtryk, en sød smag af karamel og lidt lette citrus noter. En kaffe, jeg godt kunne drikke indimellem, dog mangler er den lidt skæv i smagen i forhold til andre kaffer der bliver forhandlet i DK.

Men det gør den jo bare endnu mere spændende, at drikke og nyde denne lørdag.

Jeg vil give den 3½ ud af 5 bønner uden at have cuppet den.

Forsat god jul derud

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.