24. Dec – White Coffee

3.9K

I går var det endelig den store dag, nemlig juleaften! Vi havde en rigtig god og hyggelig aften for første gang i vores egen stue! Vi lavede meget forskelligt mad, der var nemlig både fisk og flæskesteg og en masse tilbehør.
Det klappede det hele hvilket var til stor fornøjelse for os alle, især konen og jeg, da det jo som sagt var vores første jul i eget hus.

Lille pigen klarede det rigtig godt, og nød alt opmærksomheden, dog gik hun tidlig kold…

I går havde jeg ikke tid til, at smage på kaffen fra julekalenderen grundet juletravlhed, men jeg fik dog lavet en masse cappuccinoer, Americanos og espressoer af en af mine fortrukne espressoblends, Unica fra Øristeriet, så kaffen fra i går bliver så smagt nu d. 25.12 imellem oprydning og klargøring til næste hold gæster… Hold op vi føler os i live, og fyldt af julekærlighed, efter en fortrinlig først jul.
Glædelig jul der ud, og husk nu noget til kaffen;)Dagens kaffe er White Flower, Uganda, den er rigtig fløjls blød, rund og mild i det. En kaffe med gode noter af blomster og lidt karamel som giver kaffen en masse sødme. Når man smager kaffe, kommer karamellen først og derefter kommer blomster noterne.

En god julekaffe denne første juledag – Glædelig jul.

Deltag i samtalen

  1. Den kaffe lyder spændende 🙂

    1. Glædelig jul Majken
      ! Ja… En god kaffe her i julen:)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.