2. december – Tanzania

3.6K

Nu blev det anden december en dag tættere på jul… Jeg har haft en dagen uden det store julestress… Da for mig ligger julen stadigvæk et stykke tid ude i fremtiden, nærmere bestemt 22 dage, men så er det godt, at komme hjem til en lille guldpakke fyldt med det sorte guld.
I dag er det 55-60 gram kaffe fra Tanzania AA et kaffeland det er længe siden jeg har smagt.
Jeg har igen i dag, brygget på min hario v60, da jeg synes det er en god måde, at smage kaffen på.

Den har en fyldig krop og en høj sødme, med et lille touch af noget blomst, en mild kop kaffe, som passer godt som aftnen kaffen.
Den er meget ren i smagen, dog sidder der lidt ristning til sidst i smagen.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.