Livsstils kaffe

665

Jeg har haft glæden af, at smage og drikke Muchangara Peaberry fra Bjørk coffee den sidste uge.
Det er en single estate kaffe ristet til de lette brygmetoder, filter + brygmaskine, ikke så meget til espresso.Dog har jeg prøvet, at lave den som Espresso hvilket den er okay til, det bliver en sød mild og rund espresso med en rustik nødde smag, den går ikke så godt i mælke drikke.

På Harioen v60, komme bønnens potentiale rigtig til udtryk, det en mild, rund og blød kop kaffe. Den er noter af lime, toppet med lidt chokolade, sød i eftersmagen, der ligger en snært af noget kandis, som klæder kaffen rigtig godt.

På Harioen brygget jeg ud fra følgende opskrift:

 • 280 ml. vand
 • 17 g. kaffe
 • 2 min og 10 sek.

En kaffe, som jeg sagtens kunne gå ned og hente en pose af i ny og næ, hvis Bjørk Coffee lå i Århus. Men jeg må nøjes med, at købe over nettet indimellem. – Men til alle jer kaffe freaks og aficionados, så skal I næsten bestille en pose.

Fordi denne kaffe, giver en god start på dagen:)

[instagram url=’http://instagr.am/p/giCY0PTHHN/’ size=’middel’ addlink=’yes’ ]

Jeg har også cuppet denne kaffe, og det gav følgende resultat, se cuppingskema af Peaberry – Bjoerk : )
Den opnår 4 ud af bønner

 

Deltag i samtalen

 1. Hej Rune

  Sikke en spændende og informativ blog du har dig her, som jeg først lige har fundet i dag. Det er skønt at støde på andre der er lige så forgabte i god kaffe som en selv. 🙂 Jeg er også altid glad for at opdage nye risterier og lige præcis Bjørk Coffee havde jeg aldrig hørt om før. Dem må jeg prøve at bestille lidt fra en dag snart.

  Jeg kan desværre ikke åbne dit cuppingskema, som jeg er noget nysgerrig efter at se nærmere på da jeg har fået nogle kaffebønner fra Øristeriet til anmeldelse, som jeg gerne ville prøve at lave min første hjemme-cupping med. Hvordan lykkes det mon? 🙂

  Jeg glæder mig til at læse med herinde i fremtiden.

  Mvh Mia

  1. Hej Mia,

   Jeg har ordet adgangen til mit cuppingskema… Havde arbejdet lidt for hurtigt, sry.

   Hvis du vil, så kan jeg godt sende et skema uden noget indhold til dig:) ?

   Jeg er glad for, at du finder min blog spænding læsning.. Jeg vil i nærmeste fremtid smutte forbi din blog:-)
   Håber at hører mere fra dig på andre indlæg:D

   1. Det ville da være herligt hvis du gad det Rune. Mange tak! Jeg kan også få adgang nu – herligt. 🙂

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.