Mere friskhøstet kaffe

4.1K

Jeg har fået tilsendt en pakke fra Merrild med lidt godt kaffe til ganen, 3 poser af deres nye serie friskhøstet, og en GSI Outdoors (anmeldelse kommer senere), og en plastik Hario V60 dripper.I går fredag havde jeg fri fra arbejde, og var i haven i det gode efterårsvejr, og som altid kræver havearbejde kaffe.
Så havde en god undskyldning for, at brygge kaffen under åben himmel og med efterårets farver som baggrund.
Så jeg kværnen noget Papua New Guinea i GSI kværnen, direkte ned i Harioen inkl filteret, som dog først var varmet igennem med varmt vand, for, at fjerne smagen fra papirfilteret og dertil hørende bonusvarme til koppen.

Så hælder man ca. 12-13 grams kaffe, frisk høstet Papua New Guinea, og ca. 200 g. varmt vand, og brygtiden er ca 2 min.

Så har man en kop frisk brygget filter kaffe på Hario V60, som er en ganske habil kop kaffe. Jeg synes faktisk at denne frisk høstet Papua New Guinea, er et godt nyt alternavtiv til alle de supermarkeds kaffer der findes rundt omkring i Danmark.

Kaffeen har er let smag af mørk kaffe, ikke meget smag af ristning, som der ellers er kendetegnet ved diverse filterkaffer.
Papua New Guinea, har lette noter af blomster og en let syrlighed og bitterhed samt god fylde i koppen, god sødme i koppen. – Dog skal man passe på med ikke, at lave den for sort.

Alt i alt en af de bedre supermarkeds kaffer, jeg har støt på.

Det som er tiltalende, er at Merrild prøver, at få friskheden på kaffen endnu bedre end det er nu! – Det synes jeg er utrolig sympatisk og meget tiltalende, da kaffesmagen derved bliver endnu bedre. Så håber andre firmaer følger trop med Merrild, at vi forbrugere for friskere holdbarhed.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.