Et godt trend!

1.1K

For første gang har jeg set the power of instagram, jeg har nemlig fået kontakt med Bjørk Coffee , som er en livs stiles projekt i Ålesund Norge, igennem netop instagram.Der har jeg købt noget kaffe, og fået tilsendt handdrip kaffefiltre, jeg har tidligere anmeldt disse filtre dog med andet kaffe indhold, og der var jeg ikke tilfreds, som kaffenørd.
Men sikke forskel, når filtrene kommer fra Bjørk Coffee, jeg har fået 3 forskellige kaffe i disse handdrip kaffefiltre, som er kaffe pakket ind i et lille filter omringet af 2 plastik klemmer, som passer ned på en standart kop. Et super match til skovturen, bil turen syd på (så undgår man rasteplads kaffe).
Den første kaffe jeg har smagt er La independencia fra El Salvador, her opnår man silke blød, rund, mild frugtig og fyldig krop i kaffe, og det hele sluttes af min en finish af sødme fra noget karamel.

Den er brygget på 3 min, med kogt vand der lige har stået lidt og afdampet.

Smagen er der ikke noget at sætte en finger på, det jeg synes det er rart, og spændende, ved denne måde, at brygge kaffe på. Er at man har et godt kaffeprodukt brygget på meget lidt tid, med lidt udstyr!
Jeg kunne sagtens se mig have en kasse liggende af disse her. Så når jeg skal i skoven næste gang med lillepigen, eller når turen går sydpå næste gang, så kræver det kun varmt vand.
Og det er nemt, at få mange steder.

Jeg glæder mig allerede til, at smage de næste 2 pakker med handdrip kaffe…

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.