Kaffe som ADHD behandling

1K

Så faldt jeg over en undersøgelse, omkring kaffe som behandling af ADHD. Det synes jeg der lyder spændende, da jeg selv arbejder med unge udviklings hæmmede når jeg ikke sidder blogger;)

Groft skitseret op, så bygger denne undersøgelse på observationer og iagttagelser af hvordan kaffe virker på mennesker med og uden ADHD.
Det er koffeinen som virker positivt, så hvad man andre former for stimulanser som også har koffeinen, det har vel også en effekt.

Undersøgelsen siger flg. ved personerne med ADHD sker der følgende: “calm down considerably after taking coffee which is supposed to be a stimulant”, så ADHD personer, bliver roligere imens andre bliver hyper af at drikke kaffe.
Hvis dette er rigtigt, så er kaffe en meget mere nænsom behandlingsfrom, end alle de andre medicinske former. Eller kaffe er et tilskud til den etableret medicinske verden.

Det kan også være den begrundelse mange overforbruger af kaffe har søgt efter, at kaffen gør dem roligere…

Men når alt kommer til alt, så skal denne side af kaffens indvirkning på kroppen undersøgelse og forskes i før man begynder, at give kaffe til alt og alle med ADHD.

Så indtil vi hører eller læser andet, så er det kaffe verdenens argumentationer for, at drikke en kop god kaffe, den gør mig rolig!

Kilde

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.