3 år og give away

1.1K

Så blev bloggen hele 3 år gammel, og sikke dog tiden går! I det forgangene år har jeg smagt meget forskelligt kaffe fra nye risterier og gamle kendte. Det sidste år, er jeg også begyndt, at blive mere aktiv på de sociale medier, såsom Instagram, Twitter & Facebook I er velkomne til at følge mig.

[instagram url=’http://instagr.am/p/cYcyM8zHEk/’ size=’middel’ addlink=’yes’ ]

I det sidste år har der været 10.275 unikke besøgende forbi mit kaffeunivers, fået en maase følger på både instagram og twitter.
Igen i år kan I vinde noget lækkert kaffe i denne omgang fra Davids Coffee 3 x250 g. til de bedste historier.

Skriv en kommentar til dette indlæg hvor I skriver jeres bedste kaffe oplevelse, det behøver ikke være en oplevelse med specialkaffe. Hvis I vil vide hvilken kaffe I kan vinde, så kig på forbi instagram😉 – Der kan I også sige hvilken kaffe I helst vil vinde! 

Når I så har smagt kaffen fra Davids Coffee ville det være rart, hvis I sagde et par ord om kaffen enten pr. mail eller på min facebook side. I skal have smidt jeres kommentar inden på søndag d. 22.08 kl. 18.00

Deltag i samtalen

  1. Freja Lyno Hansen says:

    Min bedste kaffeoplevelse var da jeg var i Italien for 2 år siden. Mine forældre og jeg havde fundet en hyggelig lille café som havde et kæmpe udvalg af kaffe, the og kager. Her bestilte jeg huset kaffe og fik en espresso med kastanjesirup og mælkeskum. Den var fantastisk, og har aldrig smagt noget lign. Har efterfølgende prøvet at gøre kunsten efter herhjemme, det er dog aldrig lykkedes.

  2. Det må være første gang jeg fik serveret Siphon kaffe fra Søren Stiller Markussen. Jeg fik en helt ren og frugtdomineret sag – en Ethiopia Lekempti, Negosho Estate. En duft af røde bær og en behagelig sødme. Jeg endte også selv med at købe denne kaffe med hjem og den gjorde sig også godt på V60 derhjemme 🙂

  3. Mit første besøg på The Coffee Collective i Jægersborggade! Jeg har i snart mange år drukket “god” kaffe både i form af espresso, stempelkande, mokkakande, filterkaffe, etc., men da jeg for lidt over et år siden besøgte The Coffee Collective i Jægersborggade for første gang blev jeg alligevel overrasket. Jeg fik serveret en kop af deres Kieni lavet på Aeropress (som jeg på daværende tidspunkt endnu ikke havde stiftet bekendtskab med), og jeg havde aldrig troet, at man kunne få sådan en oplevelse i en kop kaffe. Den frugtige syrlighed som Kienien har kom nærmest som et chok for mig. Dér gik det virkelig op for mig, hvor meget jeg endnu havde til gode at udforske i kaffeverdenen.

  4. Jeg fik for nogle år siden en gavepakke til jul med ethiopisk kaffe og en “julekaffe” – det blev min introduktion til god kaffe, og gjorde at jeg blev kræsen i mit valg af kaffe og begyndte at stille krav til god kaffe 🙂

  5. Min bedste kaffeoplevelse var på noma. Syrlig og virkelig aromatisk kaffe næsten vinøs. Siden da er jeg begyndt at gå mere og mere op i kaffe, da dette virkelig var en øjenåbner for mig.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.