Kaffe inspiration

753


Igennem den sidste tid, har jeg drukket kaffe tilsendt af kaffeteriet.dk, et firma, som har slået sig op på, at have de bedste af de bedste kaffer fra Nordeuropa i sit udvalg.

Og jeg må, sige atkaffeteriet.dk har noget fantastisk kafferisterier i deres udvalg, som levere kaffevaren! Lige pt. har de følgende kaffe fra flg. risterier: Drop Coffee, Coffee Collective, Johan & Nyström, Great Coffee & Solberg og Hansen.

 

Det er nogle utrolig kompetente risterier og caféer som har nogen af verdens bedste baristaer og ristere ansat jeg kan bla. Nævne Søren Markussen (Great Coffee, tidligere nr. 5), Klaus Thomsen (Coffee Collective, tidligere nr. 1), Tim Wendelboe (Solberg og Hansen, tidligere nr. 1) samt en masse tidligere deltager ved VM og top 3 baristaer i deres hjemmeland.
Så man kan sige grundlaget for en superb kop kaffe er tilstede!
Og JA kaffen fejler ikke noget.

 

Det dejlige ved kaffeteriet.dk er, at de samler alle disse små risterier 1 sted. Det behagelige for os danskere, er at vi kan komme i nærheden af god hvis ikke fantastiske kaffer fra ulandet – utrolig spændende!

Jeg synes at kaffeteriet.dk har en behagelig og overskuelige hjemmeside! – Den gør hvad den skal, nemlig at formidle god kaffe.

Så hvis I mangler noget andet kaffe end den kaffe I kan købe hos jeres lokale kaffepusher, så kig på kaffeteriet.dk de har nogen andre kaffer… End den jeres lokale kaffepusher har:)

Jeg glæder mig til, at følge kaffeteriet.dk og se hvad de ellers for i deres kaffeudvalg.

Deltag i samtalen

 1. Kim Schulz says:

  Tak for tippet. Kendte ikke lige den side så den skal bestemt udforskes. Lidt surt at de kun sælger bønner i små portioner, for jeg plejer gerne at tage hjem i 1-2kg af gangen.

 2. Hej Kim,
  Du kan bare kontakte os på mail@kaffeteriet.dk eller på 61 33 64 57. Vi vil med glæde hjælpe dig med at skaffe 1-2 kg kaffe til dig.

  Med venlig hilsen
  Peter Jan Burski

  1. Hej Kim og Peter,

   Godt I har fundet hinanden:) Det er nemlig meningen! God kaffe til folket:)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.