Yard Dog

1K

Jeg har fået god kaffe tilsendt af kaffeteriet.dk, jeg har tidligere omtalt noget af deres kaffe. Nu kom turen til Yard Dog.
Som jeg har læst meget godt på nettet, så den forventede jeg mig meget af, og jeg kan sige med det samme at den levede op til mine forventninger. Så det er en kaffe kaffeteriet.dk, godt kan være glad og stolt af, at have i deres sortiment.

[instagram url=’http://instagr.am/p/c2BcfnzHF9/’ size=’middel’ addlink=’yes’ ]

Yard Dog er ristet af Johan og Nyström fra Stockholm, som har nogen af Sveriges bedste baristaer og ristere ansat. Et firma, som er indbegrebet af svensk kvalitet.

Kaffen kommer i en flot papirs pose, med envejsventil, dog savner jeg genluk igen igen… Men der er ikke mange risterier der har genluk på deres poser.

Bønnerne er flotte og meget ens i strukturen, man kan godt, se at det er et blend. Yard Dog, er flot ristet.

Breaket:

Det er en frisk kaffe med florale noter  og lige chokolade i breaket.

Cupping:

Der er en god sødme og mellem syrlighed, der er ikke meget bitterhed i denne kaffe.

Der er lidt citrus smag og nogle frugtige noter. Når kaffen bliver kold, er der stadigvæk lidt blandede noter i koppen, dog meste de florale.
Kaffen er blød og hænger længe i munden, hele kaffen er i utrolig god balance. Den er rund og kraftig, uden, at ristningen bliver træls og for dominerede.

Jeg vil give den 4½ af 5 bønner. Glæder mig allerede til den næste kaffe fra Johan og Nyström, se Cupping skema af Yard Dog
 

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.