Endnu et Solbær i Solbjerg

1K

Jeg var så heldig, at blive kontaktet af kaffeteriet.dk omkring afprøvning af deres koncept, og deres special kaffeer, så jeg fik tilsendt en masse forskellige kaffeer fra nogen af de bedse kafferisterier i Skandinavien.

Mere om kaffeteriet.dk, i et andet indlæg, denne gang handler det om en kaffe fra Solberg & Hansen, Muchoki fra Kenya.
Dog kan jeg sige så meget at kaffeteriet.dk’s, udvalg af kaffeer er udsøgt, de har utrolig mange lækre kaffeer, som man burde prøve hvis man elsker kaffe.Solberg og Hansen er et risteri der ligger i Oslo, Norge. Et risteri, jeg tidligere har stødt på i Warszawa, Polen, og som jeg blev positivt overrasket over. Så denne kaffe forventede jeg også meget af.

Solberg og Hansen sælger deres kaffer i poser med zip-ventil, og med en lille QR kode bag på, som leder hen til en beskrivelse af kaffen. Dette synes jeg er en fin lille detalje, som giver en lille smule ekstra til os forbruger.

Breaket:

Denne kaffe har mange noter af solbær.

Cupping:

Kaffen smager af solbær med en lille snert/hint af citrus frugt. Kaffen har en høj syrlighed, god bitterhed og lidt sødme der kommer til sidst

Den hænger længe i munden, uden at ristningen spiller en rolle. Desto længere tid der går og desto koldere kaffe bliver, kommer der mere og mere solbær frem. Dog kan man også smage ristningen.

Der er en super balance i mellem grundsmagene i kaffe, og solbærrene giver det hele et lille det ekstra.

Jeg må indrømme, at det længe siden jeg har smagt en kaffe af denne kaliber. Jeg vil give den 5½ kaffe bønner: Jeg synes denne kaffe kan noget andet end så mange andre kaffer, derfor 5½, Cuppingskema af Mochoki

Så nu er det bare spændende, at se om resten af kafferne fra kaffeteriet.dk, er lige så gode.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.