Endnu en disk

53

For et godt stykke tid siden, fik jeg tilsendt ABLE disk, af Øristeriet, jeg har tidligere omtalt ABLE disk fine, som et dejligt stykke barista lege tøj.
Det giver en god rund og behagelig kop kaffe, hvor man opnår flere smags nuancer end ved normale papirfiltre.

I løbet af de næste par dage vil jeg anmelde disken heads up mod den anden disk ABLE Fine, og hvis jeg når det mod papir filteret.

Men først for min umiddelbare vurdering. ABLE disk (den normale) laver en kop rund kaffe, uden for meget grums i koppen (hvilket jeg synes er en god bonus). Filteret er nemt, at rense man skyller det bare under rindende vand, og tørre det godt, dog skal man være opmærksom på, at der ikke sidder gammelt kaffe tilbage, som vil ødelægge den næste kop.

Selve smagen er mere fremtrædende i koppen, og de forskellige nuancer som den enkelte bønne her kommer godt til udtryk.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.