Hario V60 undring

344

Jeg har igennem et lille stykke tid undret mig over hvorfor der bliver brygget direkte ned i en steamerkande/baristakande med en Hario V60 og ikke i en Hario kande.
Giver det en anden smag? Hvilket jeg ikke synes…
Er det noget med varmen, metal frem for glas? Ser det bedre ud, at servere kaffen i en baristakande frem for en glaskande?

Umiddelbart synes jeg ikke det giver så meget mening, måske handler det bare om temperament?

Er der nogen der ude, der kan forklare mig dette fænomen?

Vil I læse mere om Hario V60

Deltag i samtalen

  1. Personligt brygger jeg min V60 i en Hario glaskande. Når jeg laver Aeropress brygger jeg den i en baristakande. Det er dog udelukkende fordi det er lettere på denne måde. Jeg føler ikke det smagsmæssigt gør en forskel.

    Derudover synes jeg i øvrigt Hario-kanden er en meget pænere serveringskande.

    Hvor har du set nogen brygge V60 i en baristakande?

    Bedste hilsner
    Mikkel

    1. Tak for svaret Mikkel:)

      Jeg har set det lidt rundt omkring på engelske og portugiske/brasilienske kaffe blogs:)

      Det kunne være der var nogen vidste noget…
      Jeg må selv lave en prøve smagning:)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.