Den Japanske trend

689

View this post on Instagram

Testning usunafilters coffee

A post shared by Rune Gråbæk (@digitalpadagog) on


Så kom der endnu en Japansk kaffe trend til Danmark, denne gang drejer det sin om Usuna kaffe filtre, som er importeret af et lille århusiansk firma, usuna.dk.

Det er små plastikfilter, som man klemme fat omkring koppen, derefter hælder man kogt vand over, som lige har fået lov til, at afdampe.

View this post on Instagram

Usuna coffee

A post shared by Rune Gråbæk (@digitalpadagog) on


Kaffen man brygger på, er en blanding af robusta fra Vietnam og Arabica fra Tanzania hele herligheden er ristet og produceret af MJB, som I bund og grund er ejet af Massimo Zanetti group. Bedre kendt som Segafredo som man typisk støder på i Italien og andre sydeuropæiske lande.

Nå men tilbage til usuna filteret, det er nemt og lige til at gå til det kræver kun varmt vand. Man skal rive toppen af filteret så der kan komme vand direkte ned på kaffen, inden man hælder vand på.
Jeg bryggede ca. i 30-40 sekunder, kunne ikke finden en vejledningen, bagsiden stod på japansk, så brugte deres instruktions video og aflæste sekunderne.

View this post on Instagram

Brewing coffee usuna

A post shared by Rune Gråbæk (@digitalpadagog) on


Jeg har nu brygget en kop med usuna filteret og det smag som godt gammel dags filterkaffe… Ikke noget jeg bliver stor stor fan af. Men det er nemt, hvis man ellers kan læse vejledningen;).

Det er et alternativ til den sort spejder kaffe. Men personligt er det ikke noget jeg kommer til, at have med rundt i skoven.
Af de 2 typer af åben posen hæld vand over kaffe, jeg har prøvet Growers kop og Usuna filteret, fortrækker jeg Growers cup.
Hvis man kunne få en friskere bønne i filteret og med mulighed for selv, at vælge hvilken bønne der skal brygges med… Så vil jeg gerne overveje det igen:) – Men som produktet er idag, tjo… Måske er der et markedet for det, men ikke for dem der vil den gode kaffe smag.  

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.