Kaffe den sidst vej ud…

4.9K

Jeg læste her forleden på pol.dk , at koffein er det sidste lovlig ”drug”, på arbejdspladsen. Og, ja, det er nok rigtig nok! Alkohol, rygning etc er ikke lovligt mere, selv for meget sukker, endda, er nogen steder bandlyst.

Det er det sidste fix på arbejdspladsen, som man må indtage.

Men hvorfor skal den kaffe, man så drikke, være af så dårlig kvalitet? Hvorfor ikke bare drikke den gode gode kop kaffe på arbejde?
Hvis man har brug for sit fix, så skal det også være et godt fix!

Jeg vil gerne opfordre folk der ude, som har brug for det daglige fix af den sorte vidunder drik, at drikke en god kop kaffe i stedet for, at spring over hvor gærdet er laveste.
Jeg er godt klar over, at man har utrolig travlt mange steder der ude! Så travlt, at man ikke har tid til, at lave den gode kop.
Men hvis så man indimellem kunne tage et god kop kaffe, eks. til diverse møder, så er man jo startet et sted.

Deltag i samtalen

 1. Kære Rune. Jeg ved ikke om du kan huske mig, men jeg var i praktik ude hos jer sidste år. Jeg kan tydeligt huske, at det var din inspiration fra din blog der satte mig igang med at lave min egen blog. Så siden for 1 år siden har jeg faktisk læst med på din blog. Jeg er helt vild med den, men især også alle dine skønne indlæg om din dejlige anbefalinger af god kaffe og ikke mindst hvordan den skal brygges. Det var der sørme mange der kunne lære noget af.

  Håber I alle har det godt ude i klubben og ikke mindst tillykke med, at du er blevet far.

  Mvh Helena tidligere studerende i orange.

  1. Hej Helena,
   Jeg kan godt huske dig:) Tak fordi du kigger med på bloggen! 🙂 Har også været et smut forbi din blog, sikke fin den er.

   Knus
   Rune

   1. Ja, det var jo takket være dig, at jeg kom igen med at lave en blog:-)

 2. Christian says:

  Jeg er helt enig. Hos os tog personaleforeningen sagen i egne hænder og investerede i en Simonelli Appia som bruges ikke bare til latte men også te og chokolade. Personligt kan jeg mærke at jeg nu oven i købet drikker markant minder kaffe, til gengæld nyder jeg det så så meget mere 🙂

  Selvfølgelig er der tale om en ret synlig investering, både i maskine og det løbende forbrug af kaffe, men det er klart vores største success som netop giver en masse i hverdagen.

  1. Wow, sikke et tiltag! – Det er god arbejdsplads du arbejder på, de vil deres medarbejder det bedste! – Jeg mener jo, at god kaffe bringer bedre møder resultater 😉

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.