Grundbog for kaffeelskere

654

[singlepic id=924 w=320 h=240 float=center]

Så har Coffee Colective udgivet deres helt egen kaffebog, ”God kaffe – Grundbog for kaffeelskere”, SÅDAN! Ja, har været så heldig, at få tilsendt et eksemplar mange mange tak:D

I deres forord skriver de følgende:

Ps. Når du har været igennem bogen her, lover vi dig at du vil være i stand til at udvælge en endnu bedre bønne og brygge en endnu bedre kop end den, du sidder med nu!

Det synes jeg er et fantastisk mål med en kaffebog! Det betyder, at de kommer en med en masse relevant info om hvad vi som kaffeelskende danskere skal huske når vi vælger kaffe.

Bogen er opbygget i kapitler som svare til hvordan kaffebønnerne bliver bearbejdet fra Bonden, risteren til baristaen. Det er alle 3 utrolig informative kapitler, som kan læses af alle, lige meget om man er nørd eller bare interesserer sig for den gode kop kaffe.

De skriver i et nuanceret sprog, hvor der er gjort plads til de små spidsfindige formuleringer samt sproget er behagelig at læse, selvom om noget af stoffet er lidt tungt kaffeviden.

Det hele er krydret med eminente illustrationer og billeder.

[singlepic id=923 w=320 h=240 float=center]

Jeg synes især kapitlet omkring baristaen er rigtig spændende fordi man får nogle gode input til hvordan man laver det gode bryg:)

De kommer med deres opskrifter på hvordan man brygger og tilbereder det sorte guld.

Derudover berører de en masse teknikker, en af dem jeg synes bedst om er underbygget med sigende illustrationer er teknikken omkring cupping.

Denne bog får mine bedste bønner! Og kommer til, at ligge på min kaffebog i langtid.

Den perfekte julegave til personen der elsker god mad, vin og KAFFE.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.