Simplicity as the U

559

Nespresso, har lanceret deres nye maskine Nespresso U som bliver solgt under sloganet ”simplicity as the ultimate sophistication”.
Det er også det indtryk man for når man ser denne maskine, der er ikke meget maskine, fordi det skal være simpelt. Der er en ingen fancy betjeningspanel, tilslutninger etc. Nej det er det simple der er i fokus.

Jeg fik denne maskine ind af døren for snart 3 uger siden, og den har været pakket ned, da overskuddet ikke har været der. Men nu har jeg pakke den ud, og mit første indtryk af Nespresso U, er rigtig godt, taget i betragtning at det er en Nespresso maskine og jeg er kaffenørd;)

[slideshow id=46]

Når man pakker maskinen ud af dens pakning mærker man med det samme, at det er Nespresso der står bag.
Designet er i orden, der følger små fixe vejledninger med på hvilken kapsel man skal vælge, hvilken smag de har. Der ud over er maskinen pakket rigtig godt ned, og beskyttet i flamingo.

Maskinen fylder ikke alverden på et køkkenbord, det er noget der vil falde i god smag i mange små hjem rundt om i Danmark. Fordi hvem har lige plads til flere store køkkenmaskiner?

Vandtanken kan flyttes rundt om maskinen, så man nemmere kan få plads til maskinen i det lille køkken.

Når man skal lave en kop kaffe, så er 3 knapper man kan trykke på, hver knap svare til størrelse på sin kop kaffe.

Samt der er skydeknap, som tænder og slukker maskinen, derud over virker knapper som en automatisk starter af brygning af kaffe når man smider en kapsel i maskinen.

Alt i alt en behagelig maskine ud fra de kriterier, som den skal vurderes ud fra. Den passer godt i det simple hjem, som ikke gider og stå og bakse med den rigtige kaffe.
Smagen af være kapsel kan altid diskuteres med hvis man skal sige noget om kaffen. Så kan den gå an… Selvom jeg vil fortække en rigtig god kaffe!:D

Hvis man har en lille barista i maven eller gerne vil have fat i den gode kaffe, så er det ikke kapsel vejen man skal gå.

Men hvis man gerne vil have hurtig og rimelig kaffe, så er Nespresso en god løsning.

Den model jeg har fået til prøvning, er uden mælkeskummer, dog kan Nespresso U godt fås med mælkeskummer.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.