Tillykke til…

244


Så er min give a-way i anledning af bloggens 2 årige fødselsdag færdig, mange tak for de fine tip og de mange læsere der var forbi i løbet af ugen.
Først vil jeg sige tillykke til Karina og Flemming fordi de har vundet en glas chokolade hasselnødder kaffe fra Woodshade Organics, kan I ikke sende en mail til mig på rune(A)cafezinho.dk med jeres adresse så jeg kan sende chokoladen til jer. Vinder er udtrukket ved at smide 5 sedler i hatten også trækkede jeg 2 vindere.

Samt tillykke til Kim for følgende kaffetip ”Mit tip må være at man i langt højere grad bør overveje at bruge kaffe i madlavningen som et krydderi. Brug f.eks. kaffe i en krydderi blanding der masseres ind i et stykke godt oksekød eller tilsæt et par shots espresso til din næste sammenkogte ret”, som giver et 2 mdr. abonnent til kaffeposten.dk.

Så Kim, hvis du sender mig dine kontakt oplysninger, vil der dumpe en pakke ind i løbet af en rum tid, med noget god kaffe til dig, håber det smager.

Igen mange tak for, at I gad og deltage:) I må gerne dele min facebook side med jeres venner:o)

Deltag i samtalen

  1. Aaaalt for fedt! Du får en adresse i din retning 🙂

    Kim

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.