Lidt erfaring med kaffeposten…

2.2K

Jeg har igen denne mdr. fået tilsendt 2 kaffer fra kaffeposten, det er en kaffeabonnementservice der er utrolig tiltalende.
Kaffeposten.dk har det mål, at sende god kvalitets kaffe til forbrugernes hoveddør. De sender kaffe ud 1 gang om mdr., hvor man kan vælge i mellem 3 forskellige størrelser af kaffepakken.
Hvorfra man modtager kaffen, altså hvilket risteri, varierer fra mdr. til mdr. det kan være der kommer nogle gengangere indimellem.

Jeg synes det er et spændende koncept, at de sender kaffe fra forskellige risterier direkte ud til forbrugeren.

Jeg har nu prøvet Kaffeposten.dk i et par måneder, og er super tilfreds med denne service, det er dejligt, at komme hjem til en pakke kaffe hver mdr. som varierer.
Hvis man kan lide forskellige kaffer er Kaffeposten.dk, et godt tilbud. Hvis I prøver sådan et abonnement, støder I på den første udgave af den trykte del af Thoughts about Coffee, jeg nemlig fået lov til, at skrive tips og tricks til Kaffeposten.dk’s nyhedsbrev.

Denne mdr. kom der (Jeg modtager min pakke sidst i måneden), 2 kaffer fra Davids Coffee, som jeg tidligere har skrevet om.
Det ene var som Espresso Blend No. 7, som jeg godt kender. Den anden var after Dinner blend No. 2, den glæder jeg mig til, at prøve.

Hvis I vil læse om Espresso Blend No. 7 Så klik videre.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.