Kieni, en lille bid af Kenya

587

Jeg har fået tilsendt 2 pakker kaffe fra Kaffeposten igen denne mdr, de kom sådan lige efter påske, så nu skulle jeg smage den første:) – Men det viser sig, at jeg har smagt denne kaffe en gang før. Så her er indlægget fra den gang.

Kaffen det drejer sig om er Kieni, Kenya AA

Det er en dejlig kaffe med en frisk duft når man åbner for posen.

Breaket

Her er en sød duft der pirrer næsen.

Cupping

Når man smager første gang kommer der med det samme en dejlig frisk og mild smag af solbær, med en kærlig eftersmag.
Kieni, fylder munden med solbær og god kaffe smag! Den eksplorer ikke på samme måde som Gatina gør det. Nej, det starter stabilt og bliver på dette niveau med god fylde og let syrlighed, med behagelige noter af solbær.
Til sidst når kaffen bliver kold, optræder der lidt kant, man fornemmer ligesom Kenya , jeg ved ikke helt hvordan man skal beskrive det. Men det er, som om man kan smage den frugtbare jord hvori solbærtræet har sået, som Kieni smager af.

En rigtig god bønne men den kan ikke helt måle sig med Gatina og Bella vista, jeg synes den ligger sig på 4 ud af 5 bønner. Fordi, jeg savner noget pondus i kaffe smagen, og som ”frugt” bønne er der lidt vej op til Gatina.
 

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.