Første indtryk Kontra Coffee

1.6K

Sidste weekend var jeg et smut i KBH sammen med min kone, ud over en masse dejlige besøg hos venner og familie.

Var jeg også et smut forbi Kontra Coffee, hvor jeg havde en aftale med Kurt Dalsgaard, direktør i Kontra, jeg skulle hører lidt om en ny espresso maskine og have en snak omkring kaffe.

Men vi kom ind på mange andre emner, såsom hvilken smag forbrugerne går efter, om der er meget respons på bloggen, der kan altid blive mere;) – Samt hvordan dette medie virker jeg fortælte ham så mit syn på det.

Dog snakkede vi mest om kaffe, og det er altid utrolig interessant når en person med så meget viden indenfor kaffe siger noget.
Kurt mener at Micro Lots er vejen frem indenfor kaffe verdenen, altså små farme, så kun dyrker en bestemt type kaffe bønne f.eks. Bourbon, også som virkelig kæler for denne. Disse små farme producere ca. 10-15 sække af 25 kg. hvis de er heldige, men smagen af denne kaffe er 100 gange bedre end meget andet kaffe mener Kurt.

Jeg synes det er spændende, at denne bevægelse foregår, fordi det vil jo betyde, at vi som forbrugere for endnu mere god kaffe, i vores kop.

Jeg kom hjem med en af sådan en kaffe Musasa 100 % Red Bourbon, hvilket jeg glæder mig helt vildt, til at smage!

Derud over kom jeg hjem med en African Pearl, en blend samt en Tanzania AA, Blackburn. Det bliver rigtig spændende, at smage disse her kaffer!

Jeg kan rigtig godt lide det rå indtryk af Kontra, aok.dk skriver følgende:
På stålhylder i high tech-stil står alskens maskiner og udstyr til kaffebrygning fra avancerede espressomaskiner til mange tusinde kroner til afkalkning og reservedele til maskinerne. Ingen blomstede servietter eller krus med matchende grydelapper i feminine designs. Kun kaffegear – og de kaffe importeret fra de fjerneste verdensdele.”
– Det er det der er fedt, det er kaffegearet der er i højsædet.

Bagerst i lokalet, lige bag disken, kan man se selve risteren køre, det virker super proff, og skaber en dejlig duft i butikken.

[slideshow id=35]

Jeg glæder mig til, at smage disse 3 kaffer.

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.