Kaffe amokka

30

Her i weekenden og frem til mandag var min kone og jeg et smut i KBH… Og selvfølgelig stod der også kaffe på programmet, mandag skulle jeg over og snakke med Kurt fra Kontra Coffee, mere om det senere på bloggen.

Lørdag kom vi forbi Amokka, hvor jeg fik en lille espresso. Espressoen havde en mild smag, lidt sødme samt syrlighed og en dejlig crema og velafbalanceret, dog serverede de espressoen i pap, selvom vi blev siddende og drak den.

Amokka, er godt indrettet med mulighed for, at købe kaffe, espresso kopper og glas samt lidt te.

Stedet er godt indrettet, med mange forskellige kaffe ting, dog er der ingen sidde pladser, så det er det optimale sted, hvis man bare vil have et quick fix af espresso, også videre i byen.
[singlepic id=769 w=320 h=240 float=center]

Deltag i samtalen

 1. Jeg er vild med din side, men nok også fordi jeg er vild med kaffe 🙂
  Vi skal en tur til Kbh sidst i april, og skal selvfølgelig rundt på forskellige caféer. Har du nogen forslag, som vi absolut må besøge? Vi skal bo midt i centrum, men de gode ligger sikkert udenfor centrum.

  God påske.

 2. Hej Ellen,

  Mange tak:) Glad for, at du følger med!
  Hvis I vil prøve noget rigtig god kaffe så tag forbi Coffee Collective i Torvehallerne (Nørreport St.).
  Ellers ligger der ved Østerport St., ude ved siden af den Amerikanske Ambassade, et kaffe risteri der hedder Kontra Coffee, Dag Hammarskjölds Alle 36 (der kommen en anmeldelse af deres kaffe i løbet af nogen dage)
  Så er der Risteriet, i Studiestræde 36, som også laver en god kop kaffe. (Nørreport St.)

  Håber det giver lidt inspiration til jeres Københavner tur;)

  God påske
  Rune

  1. Mange tak. Jeg tror vi skal prøve alle dine forslag. Der er ikke noget værre end at komme på café og få serveret en kop kaffe, der er elendig. Jeg ærgrer mig hver gang.
   Ellen

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.