Ngoro Ngoro

352

Denne kaffe Ngoro Ngoro fra Growers Cup, oprindelses land Tanzania, i bjergene omkring Ngoro Ngoro et gammel krater fra en vulkan, hvilket “normalt” giver noget kant til diverse kaffeer. – Denne kaffe kommer fra Shangri-La, som ejes af en Christian Jebsen fra Aabenraa. – Vil I læse mere omkring Growers Cup så klik her.
[singlepic id=744 w=320 h=240 float=center]
Når man åbner denne kaffe dufter den af ristede nødder med lette undertoner af lidt frugt, det vil sige, disse frugter giver kaffen en sødme.

Efter 5 min, ringer uret og kaffen er færdig, det er nemt at hælde op, kaffen er dog for varm, at drikke til, at starte med.
Men når man så smager Ngoro Ngoro, så er det en fløjls blød kaffe smag, med delikate undetoner af frugt, og lidt sødme! – Igen er det vigtigt, at nævne, at den ikke må overtrække!
En virkelig god kaffe, som er dejlig at drikke, en kaffe som 10 ud 10 ville kunne lide, klart den bedste kaffe fra Growers Cup, af dem jeg har smagt, dog uden vulkankanten.

Derfor kunne det være spændende, at smage en kaffe fra Shangri-La, er der nogen der ude kender et sted i Danmark, hvor man kan købe denne kaffe?

Deltag i samtalen

 1. Lars Atzen says:

  kaffen fra Ngoro Ngoro ejes af Christian Jebsen med b og ikke p som der står i annonsen hilsen Lars

  1. Hej Lars,
   Mange tak, jeg har rettet det til.
   Ved du hvor man kan købe hans kaffe henne i Danmark nu hvor den ikke er fra Growers Cup?

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.