Elefantbønnen

857

Kender I elefantbønnen? – Jeg har været så heldig, at få lov til at smage maragogype (elefantbønnen), fra Davids Coffee. Den er fra Nicaragua, Finca San Ramon.

Denne kaffe er super godt ristet, en jævn og god ristningen, bønnerne er af god kvalitet. Det er lidt sjovt med denne ”store” bønne, fordi den virker og er markant større end andre bønner.

[singlepic id=742 w=95 h=72 float=center] [singlepic id=741 w=95 h=72 float=center] [singlepic id=743 w=95 h=72 float=center]

Breaket:

Det er en sød hasselnød, som pirre næsen.

Cupping:

Den første mundfuld og man smager med det samme, at det er en kaffe af god kvalitet. Der er lidt marcipan, og lette noter af nogle bær.

Bønnen er dejlig rund men i eftersmagen er der noget power som giver denne bønne lidt kant, en kant, som jeg personligt synes klær’ kaffen.

Kaffen har en god balance, den hænger rigtig godt sammen i munden, det starter med sødmen fra marcipanen, går lidt over i nogle nødde noter, og ender til sidst i frugt. Dog er frugten ikke så fremtrædende som kafferne fra Afrika. Men frugten klær kaffen jeg synes det er en godt match i dette her tilfælde.

Jo koldere desto mere smag af frugt, altså den udvikler sig med tiden, som dejligt.

Det er klart den bedste kaffe jer har smagt fra Davids Coffee, så derfor for den 5 ud af bønner, se Cuppingskema maragogype

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.