Kenya AA Plus Thika

212

For knap en mdr. siden nævnte jeg growers cup for førse gang, og har siden hen fået tilsendt en kasse med smagsprøver fra dem.

Jeg har haft et par stykke med på arbejde så min kollegaer også kunne smage noget kaffe. De synes det var utrolig nemt, hvor nemt kan i læse i indlægget ”kaffe på faten”. Men synes faktisk også, at kaffen smagte godt, samt at det er et godt alternativ til den sorte pædagog kaffe man drikker;)
Nu er tiden så kommet til, at jeg smagstester disse kaffer.
[singlepic id=715 w=320 h=240 float=center]

Jeg vil starte med en Kenya AA Plus Thika, denne kaffe kommer fra Aberdare-bjergene i den centrale Kenya.

Jeg har tidligere snakket om hvordan growers cup fungere, forskellen imellem min første testning og denne er at jeg har fået tilsendt en holder til ”posen”, dette gør det super nemt at håndtere.
Så vil klart anbefale folk der vil til, at bruge growers cup, at købe en holder, da det gør hele processen meget nemmere, også ser det også bare bedre ud på et morgenbord. Samt det gør hele hældeprocessen noget nemmere, at håndtere.

Duften af denne Kenya AA Plus Thika, er blød med lette noter af citrus. Smagen er utrolig blød, lette noter af honning, ikke det helt vilde. Men de gemmer sig, jeg ved ikke om I kender til det, ”at man dufter til noget også let kan smage det”, det er i den størrelse orden smagen af honning optræder.

Der er lidt noter af bær i koppen, de kommer dog først til udtryk når kaffen bliver lidt koldere, men de er der!

Det er en all round kaffe, dog i den bedre ende. Jeg har valgt ikke, at give bønne til disse growers cup kaffer da jeg ikke helt ved hvilken kategori de skal i. – Men hvis I synes der ude, så laver jeg gerne et selvstændigt growers cup rating, hvad synes I?
[singlepic id=713 w=320 h=240 float=center]

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.