Så sker det igen

606

Hvis I der ude kan begynde at se kaffe beholdningen svinder ind hjemme, og at I tænker jeg om før I køber nyt kaffe pga. de høje priser. Så er de ganske forståeligt da kaffe prisen vil stige endnu mere, iflg. den international Coffee Organization (ICO), skyldes det at der i foråret har været den dårligste høst i næsten 40 år.

Det har nu indvirkning på kaffe prisen, og ICO mener at prisen vil stig endnu mere i den kommende periode, med de forudsigelser der er på kaffe produktionen, fordi den kommende høst også bliver dårlig sammenlignet med andre år.

Food-supply.dk siger følgende og konkludere:

”Inden for det seneste år er priserne steget med op mod 50 procent for forbrugerne, og kiloprisen på almindelig kaffe ligger nu på mellem 60-90 kr. i supermarkederne. ”

 Så derfor mener jeg, at når I køber kaffe, så køb en god kop kaffe og drik det mindre, så for I sammen fornøjelse for samme penge. Fordi kaffe af dårlig kvalitet drikker man mere af, for at opnå sammen mætheds fornemmelse.

Det er ikke kun her hjemme, at dette sker, en af de store cafeer på markeds plan nemlig Starbucks lader også deres pris stig på op til 10 cent for en kop kaffe.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.