Filter til stempel

506

Tilbage i oktober da der var MadMesse 2011 i Århus, fik jeg nogle nye kaffefiltre af malabar.dk, som er lavet til stempelkande, de har dog ikke længere forhandlingen på disse filtre nu er det Innofors A/s.
[singlepic id=621 w=320 h=240 float=center]

Men tanken bag disse filtre til stempel kande, er mindre svineri, og nemmer oprydning.

Man sætter filtre i sin stemplekande, og hænger snipperne ud over kanten på kandens kant, og hælder derefter sin kaffe over i filteret i stempelkanden. Det passer ca. med at vandet nu er kogt, og har stået lidt, så vandet har den rette temperatur til brygning af kaffe.
[singlepic id=622 w=320 h=240 float=center]
Så hælder man vandet over bønnerne dog uden, at ramme snipper på filteret. Derefter folder man filteret ind over vandet, så det ligger sig oven på vandet og kaffen, så kan man sætte stemplet fast, også er der bare, at vente 4 min, og trykke stemplet ned, velbekomme.

[singlepic id=624 w=320 h=240 float=center]

Jeg synes dette filter brugbart, da det er nemmere, at gøre rent bagefter, samt der kommer mindre grums i sin kaffekop.
Dog skaber det en problematik hvis man skimmer sin stempelkande inden man trykker stemplet ned. – Men alt i alt en super opfindelse, som vil gøre det nemmere at rydde op efter 1 liter kaffe brygget på stempelkande, fordi man smider det hele over i sin kompostspand.
[singlepic id=625 w=320 h=240 float=center]

Deltag i samtalen

  1. Det er jo en helt igennem god “lille” julegave ide, til en sand kaffe elsker. 🙂

    1. Hej,

      Ja, det er en dejlig julegave:) Hvis man sætter den sammen med en god kaffe der passer til stempel så er det jo perfekt!

  2. Usuna.dk importerer japanske kaffebreve, der gør det nemt og hurtigt at lave god japansk filterkaffe. Kaffebreve smager som god filterkaffe, når det er bedst.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.