Davids Blend No 1

814

Jeg har fået tilsendt en masse dejlige kaffe fra det lille mikroristeri, Davids Coffee, i Taastrup.
Jeg har fået tilstendt 4 blends, og 1 Single Estate fra Guatemala.

Jeg har fået tilstedt 1 pose, som er kværnet i forvejen, dette betyder, at man ikke kan se hvordn bønnerne så ud før ristningen. Dette var David opmærksom på så han hængt en lille pose med ristede bønner på selve alu-posen, så jeg kunne se hvordan bønnerne så ud før ristningen, det er godt stil.
Dejligt, med et risteri, som kæler for detaljen og som vil sine bønner det bedste!
[singlepic id=619 w=320 h=240 float=center]

Davids Coffee, rister på en State-of-The-Art Joper risteanlæg og bønnerne bliver slow ristet i mellem 15-20 min.
Alle de bønner der bliver ristet i det lille rister i Taastrup, er personligt udvalgt af David indehaver af, sjovt nok, Davids Coffee.
Davids, forhandler både økologisk og normale bønner samt blends.

Alle deres kaffer er pakket i alu-envejsventil poser, hvilket betyder, at de holder smagen længere tid som David selv siger:

”Kaffen har sin optimale smage 3-4 dage efter ristning og frem til den 16 dag (uden særlig emballering). I alu-ventilposerne kan de holde sig friske og gode i lang tid – i hvert fald 3 mdr. i 450 og 1000g poserne, lidt mindre i 225g posen (grunder mindre poseareal/barriere per bønne).”
(Derfor opbevare jeres kaffe i original poser hvis det er ventilposer).

Dette var noget jeg godt viste i forvejen, men det er dejligt at forhandleren af god kaffe informere omkring dette når han sælger sin kaffe.

Så har Davids Coffee indledt jagten på The Scandinavian Flavour, det synes der er noget af en jagt. David beskriver selv The Scandinavian Flavour som renhed, enkelthed og etik innovation og de fineste samgsindtryk.

Jeg glæder mig, til at se om jeg kan finde The Scandinavian Flavour, i nogen af Davids kaffer.
[singlepic id=620 w=320 h=240 float=center]

Davids blend No. 1 – Brygkaffe (kværnet)

Når man åbner posen dufter den dejligt, at nødder og lidt sødme, den hele krydret med duften af kværnet kaffe. – Ristningen af denne bønne er ens, de har alle sammen den samme flotte mørke brune farve den er nærmeste chokolade brun (det kan jeg se ud fra den lille sample, der hænger på posen)

Jeg har lavet Davids blend No. 1, som stempelkande kaffe, og sikken en kaffe! Hygsom god kop kaffe, som passer godt ind på et hvert kagebord, fordi den er rund, mild bare lækker! Gode noter af nødder med en naturlig sødme!

En rigtig dejlig kop stemplekande kaffe! som har noget af The Scandinavian Flavour, det er en kop kaffe med en dejlig renhed i sine fine smagsnuancer.

Selve cuppingen kommer senere.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.