Thoughts about coffee

Nu med hætte

23 oktober , 2011 - af Rune - Kategori: Tilbehør - Tags: ,

Jeg har igennem længere tid overvejet, at købe en hætte til min elskede stempelkande, så min kaffe holder sig varm som den fortjener!
[singlepic id=588 w=320 h=240 float=center]

Så i forbindelse med min Give Away fik jeg tilsendt en varmehætte fra Øristeriet, til stempelkande. En varme hætte er et MUST HAVE, hvis man har en stempelkande fordi den gode kop kaffe fortjener at blive holdt varm!

Denne kaffevarme er håndsyede og lavet af Jute fra brugte kaffesække og foret med bomuld, derfor er der ikke 2 af disse varme hætter som er 100 % ens, men de har det tilfælles, at de varmer kaffen rigtig godt.

Men for mig er hovedsagen og det vigtigst, at den holder kaffen varm, så man kan hygge sig med kaffen i godt selskab. Dette gør denne kaffehætte, kaffevarmer, frakke kært barn har mange navne, hvad kalder I denne hætte?

[singlepic id=587 w=160 h=120 float=] [singlepic id=589 w=160 h=120 float=] [singlepic id=590 w=160 h=120 float=]
Tilbage

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.