Vind: CoE Guatemala

1K

Den sidste kaffe I kan vinde min Give Away, er Guatemala Cup of Excellence 2011 Lot#10 ristet af Øristeriet. Denne kaffe havde en score på 86,97 i CoE konkurrencen (sidste chance i morgen), hvilket er pænt højt, til sammenligning havde den kaffe der endte sidste på en 29 plads med en score på 84,29.

Denne kaffe gror i Antigua Guatemala, det højeste punkt i dette område er 3766 meter, så der er rig mulighed for, at lave god kaffe i forhold til højde meter, klimaet i Guatemala er jo også rigtig godt til kaffe.
[singlepic id=584 w=320 h=240 float=center]

Breaket:
Det er let og frugtig man kan dufte lidt sødme i koppen, det minder om mango, igennem cupping bliver man bekræftet i dette.

Cupping:
Kaffen har en god sødme, som kommer fra den snært af mango man kan smage i koppen, der er en lille smule nødder (det er der i mange kaffer, synes jeg). Denne sødme fra mangoen suppleres af lidt sødme fra lidt sirup.
Der er en lille eftersmag som dog hurtig forsvinder, man kan let smage ristningen. Kaffen er rund og dejlig, men efter smagen er lidt neutral og mister intensitet, desværre.

Den for 4 små bønner, den sidste bønne for den for mangoen som jeg synes der er spændende.


Læs Cupping skema

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.