1 års fødselsdag og Give Away

623

I anledningen af at Thoughts About Coffee fylder 1 år, målt fra den dag hvor wordpress kom op at kører på www.cafezinho.dk, første indlæg postet jeg først d. 16.09.10

Laver jeg en Give Away i samarbejde med Øristeriet i Rødovre, hvor jeg bortlodder 4 x gange 250 g. kaffe, der er tale om 2 kaffer fra CoE 2011 Guatemala og og 2 fra CoE El Salvador.

For, at deltage i denne Give Away, skal man trykke ”synes godt om” på min facebook side, og smide en kommentar til denne tråd, at man deltager. (man må rigtig gerne dele denne Give Away med sine venner).
Folk, som allerede synes godt om min blog på facebook, kan bare nøjes med, at skrive en kommentar.
Derudover må man gerne tage min RSS-feeds hvis man vil.

Så man kan vinde 250 g. god kvalitets kaffe ved at trykke godt om på facebook, og skrive en kommentar til denne tråd. – I løbet af denne Give Away vil jeg anmelde disse kaffer:)
Giwe Awayen slutter d. 16.10 hvor jeg havde mit første indlæg på bloggen.

Hvis man har mod på det, og man vinder 1 pakke af disse 250 g. kaffe fra Øristeriet, så må man gerne skrive en anmeldelse af den kaffe man vinder fra Øristeriet, som en slags gæsteblogger her på siden (jeg vil faktisk sætte sig, at hvis man er blogger, så burde man gøre det;))

I løbet af det forgangene år har bloggen følgende statistik:

Antal indlæg: 288 indlæg
Antal kommentarer: 212 kommentarer
Antal besøgende: 8841 unikke besøgende

Da jeg startede dette her projekt for 1 år siden, havde jeg ikke i den vildeste fantasi forstillet mig, at jeg vil blive ved i dette tempo, og at jeg vil lave et indlæg hvert 1,2 dag, og at kaffens univers er så stort og spændende. Dette synes jeg der er lidt vildt, og dette univers hiver mig længere og længere ind.
Men denne blog her bare givet mig mod på mere, så jeg vil forsætte med at blogge i lang tid i nu.
Hvis der sidder nogen der ude med gode ideer til hvad jeg kunne blogge om eller gode ideer til bloggen sådan generelt, så send mig en mail på rune(a)cafezinho.dk, jeg er lyd hør.

Deltag i samtalen

 1. Det ville da være fantastisk at vinde 🙂
  Jeg skynder mig at Synes godt om på Facebook.

 2. Jamen sådan en omgang kaffe ville jeg da gerne vinde.

 3. synes rigtig godt om vil da gerne vinde 🙂

 4. Sabrina H says:

  Rigtig fin blog, som jeg følger meget med i. Især anmeldelser af mere spændende kaffer (fra mikroristerier) tiltrækker min opmærksomhed. Du må også gerne begynde at eksperimentere mere med forskellige brygmetoder 🙂

 5. eeeeelsker kaffe og eeeeeelsker cafezinho <3

 6. iben andersen says:

  kom nu jeg er så tørstig 🙂

  1. Hallo alle,

   Jeg har nu udtrukket 4 vindere i min Give Away, de har alle fået direkte besked på mail. I andre der ude må vente til i morgen formiddag til, at læse hvem der vandt:)

   Jeg vil sige tak for kampen, indsatsen og de fine input omkring mikro risterierne og brygmetoder, det er noget jeg vil tage til efterretning:D

   Mvh.
   Rune Gråbæk

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.