Espresso med roser

197

Jeg har tidligere omtalt en cappuccino lavet på rosebladssirup, så hvorfor ikke bruge denne sirup som søde middel til sin espresso.
Det kan helt sikkert lade sig gøre, men man skal passe på ikke at få for meget sirup i espressoen, da den så ødelægger espressoen:(

Men hvis I er til sødme og roser så prøv det

Opskrift

  • 1 skud espresso gerne med hør syrlighed
  • 8-10 cl. Rosebladssirup, den bliver sød og meget markant. Lidt for meget smag af rose

Velbekomme

 

Deltag i samtalen

  1. kan helt sikkert lade sig gøre, men man skal passe på ikke at få for meget sirup i espressoen.

  2. Den lyder lækker, den må jeg lige få prøvet en dag. Men ja tror også hurtig smagen kan blive for gennemtrængende.
    Men vil helt sikkert få brygget en kop espresso med rosebladssirup på min ny erhvervet espressomaskine 😀

    1. Hej,

      Ja, det er en meget sjov og spændende kombi:) Men, det er en balance på hvor meget rosesirup man putter.
      Hvad for espressomaskine har du købt?

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.