Jeg har tidligere omtalt en cappuccino lavet på rosebladssirup, så hvorfor ikke bruge denne sirup som søde middel til sin espresso.
Det kan helt sikkert lade sig gøre, men man skal passe på ikke at få for meget sirup i espressoen, da den så ødelægger espressoen:(
Men hvis I er til sødme og roser så prøv det
Opskrift
- 1 skud espresso gerne med hør syrlighed
- 8-10 cl. Rosebladssirup, den bliver sød og meget markant. Lidt for meget smag af rose
Velbekomme
kan helt sikkert lade sig gøre, men man skal passe på ikke at få for meget sirup i espressoen.
Den lyder lækker, den må jeg lige få prøvet en dag. Men ja tror også hurtig smagen kan blive for gennemtrængende.
Men vil helt sikkert få brygget en kop espresso med rosebladssirup på min ny erhvervet espressomaskine 😀
Hej,
Ja, det er en meget sjov og spændende kombi:) Men, det er en balance på hvor meget rosesirup man putter.
Hvad for espressomaskine har du købt?