Etiopien Bongo Forest -Wild Grow

842

Så kom der endelig gang i min rister, der er lang tid siden sidst. Det skyldes til dels, at jeg bor på i lejlighed, og når jeg rister skal jeg have vinduerne åbnen, så det er koldt at ristet om vinteren. Men nu er jeg i gang igen, dejligt!
Denne her gang ristede jeg en Etiopien Bonga Forest Wild Grow, som I kan se så har jeg tidligere skrevet om denne kaffe. Men jeg har ikke cuppet den, så det gør jeg nu:)

Jeg har ristet den på min Imex CR-100, de fik 7½ min plus 4 nedkøling, så blev de ristet til en french roast, eller lige der omkring fordi for de mere en ca. 7½ min, så går bliver de super hurtigt meget sort og fyldt med alt for meget olie. Så man skal passe på når man rister denne bønne.

Breaket:

Tydelige noter af nødder og lidt frugt til sidst i duften, mon det er melon?

Cupping:

Dejlig smag af nødder efterfulgt af en cashewnød lignende smag, der optræder en behagelig sødme i denne kaffe med lav syrlighed. Når kaffe bliver kold fremtræder nødderne i kaffen endnu mere, dog bliver den lidt flad til sidst.

Jeg synes det er en allround kaffe:) Den for 3 ud af 5 bønner

 

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.