Misty Valley

821

[singlepic id=362 w=320 h=240 float=center]Jeg har cuppet Misty Valley fra området Yirgacheffe (som er en by i Etiopien), ristet af Øristeriet. Det en en cherry red, som man kan se når man cupper den, den har et rødligt skær.

Breaket:

Utrolig dejlig kraftfyldt med bær duft som spiller sammen med noget syrlighed i næsen, er det hindbær eller er jordbær?

Smagen:

Den er vidunderlig velafbalanceret mellem syrlig som sikkert kommer fra kaffens citrus agtige smag, over bær smagen som ligger lige før citrussmagen tror det noget jordbær, og til sidst ender smagen i nødder, med en indbydende elskværdig smag.
Jeg synes Øristeriet har fået lave en ambrosisk kaffe, som er godt afstemt imellem bær og den egentlige kaffe smage, så man bliver ikke bombarderet med et frugt eventyr på samme måde som i Gatina. Her er det mere afstemt og passer godt sammen.

Derfor vil jeg give den 4½ bønne ud af 5

[singlepic id=361 w=170 h=127 float=left] [singlepic id=363 w=170 h=127 float=right]

 

 

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.