Bolivia Mamani Mamani

823

Så blev det tid til at komme endnu en kaffe fra Øristeriet, denne gang drejer det sig om Bolivia Mamani Mamani igen en økologisk kaffe. Der er en kendte boliviansk kunster der hedder Roberto Mamani, og der ligger en kunstmuseum i La Paz som er opkaldt efter ham, betyder det hermed at denne kaffe er kunst? [singlepic id=359 w=320 h=240 float=right]

Breaket:
Dejlig frisk i breaket, har noget syrlig frugt i toppen af breaket.

Der er en utrolig dejlig fylde i denne kaffe! Behagelige at smage på, der nogle lette noter af nødder. Men ikke en tung smag, utrolig velafblanceret i mellem de kraftige noter af kaffebønnen, og i dette er her tilfælde lette nødder og senere hen en kryderet smag.
Efter lidt tid bliver den let kryderet i smagen, en kryder smag, som udfordre kaffens fylde og syrlighed, men det går på vidunderligvis hånd i hånd og suplere hinanden godt.

Jeg vil give denne kaffe 4 ud af bønner. Det er en rigtig god kaffe, det er første gang jeg smager en kryderet kaffe på denne måde, det er utrolig spændende, en lækker kaffe. – Jeg ved ikke om det er kunst, men det super godt:)

[singlepic id=360 w=320 h=240 float=]

Efter at have cuppet denne dejlige kaffe blev jeg næsten tvunget af denne dejlige krydersmag, at lave den som aeropress. – Og her lever denne kaffe helt sikkert op til mine forventninger! – Kaffen har en lækker fylde og er let kryderet en dejlig kop kaffe til efter maden. Jeg lavede denne kop med 17 g. kaffe og det har jeg ikke fortrudt. En dejlig kop aeropress:-)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.