Afgørelse på battlen

900

[singlepic id=353 w=320 h=240 float=right]De 2 espressoer har fået fra trukket en ½ bønne fra, fordi man ikke kunne se hvilke bønner der var i blenden, det kan være I mener det hårdt dømt. Men jeg har lært noget imens jeg har skrevet på denne blog, at det er rart at vide hvor bønnerne kommer fra derfor gør jeg dette!

Men grundlæggende er det en nogle dejlige blends Øristeriet har lavet, de er økologiske og kommer i den rette pakning, men i min optik er der en helt klar vinder nemlig Espresso Puro 15, fordi den har det ekstra, både ved breaket, cuppingen og når man laver den som espresso. – Derfor synes jeg at Espresso Puro 15 er den bedste, og klart en blend der kan anbefales. – tillykke.

Espresso Puro 15 fik 3½ ud af 5

Espresso 1454 fik 2½ ud af 5

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.