Kieni, en lille bid af Kenya

840

Jeg har cuppet den sidste kaffe fra TCC taster pakke Kieni, Kenya AA Top Nyeri.

Det er en dejlig kaffe med en frisk duft når man åbner for posen.

Breaket er sød og pirrelig til næsen.

Når man smager første gang kommer der med det samme en dejlig frisk og mild smag af solbær, med en kærlig efter smag.
Kieni, fylder munden med solbær og god kaffe smag! Den eksplorer ikke på samme måde som Gatina gør det. Nej, det starter stabilt og bliver på dette niveau med god fylde og let syrlighed, med behagelige noter af solbær.
Tilsidst når kaffen bliver kold, optræder der lidt kant, man fornemmer ligesom Kenya , jeg ved ikke helt hvordan man skal beskrive det. Men det er, som om man kan smage den frugtbare jord hvori solbærtræet stor, som Kieni smager af.

En rigtig god bønne men den kan ikke helt måle sig med Gatina og Bella vista, jeg synes den ligger sig på 4 ud af 5 bønner. Fordi, jeg savner noget pondus i kaffe smagen, og som ”frugt” bønne er der lidt vej op til Gatina.

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.