Finca Vista Hermosa

926

Så er det igen tid til, at cuppe en kaffe fra The Coffee Collective (TCC), denne her gang drejer det sig om Finca Vista Hermosa fra Guatemala. Denne her kaffe er den tredje bønne i deres espresso blanding som jeg tidligere har cuppet.
Denne her kaffe er dyrket imellem 1700 og 2000 meters højde i det nordvestlige Guatemala af familien Martinez. Når man læser på nettet og kigger lidt på deres hjemmeside, så virker denne farm til, at være dybt dybt professionelle.
Tilbage i 2007 blev denne kaffefarm nr. 8 i Cup of Excellence, så det er et stempel på, at det er en super kaffefarm, der ved hvad de gør:-)

Breaket indeholder en dejlig duft af chokolade. Når man smager så kommer denne chokolade smag, som det første til udtryk i munden, derefter kommer der en let syrlighed frem, som på en måde krydre chokolade smagen.
Den har en dejlig mild eftersmag domineret af lidt sødme. Når kaffen bliver kold så kommer der en dejlig frugt smag der minder om solbær, dog har Finca Vista Hermosa ikke samme bær mængde som Gatina.

Jeg burde give Fincaen 3½ fordi der kommer denne solbær smag frem til sidst. Men fordi begyndelsen af cuppingen var lidt for kedelig efter min smag for den kun 3 ud af 5 bønner. (nogen vil mene det er en hård dom…) – Men ellers en dejlig kop kaffe:)

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.