Vaniljefixet

950

[singlepic id=306 w=280 h=210 float=right]Jeg er så heldig, at jeg har fået fingrene i noget lækkert duftene indonesisk vanilje, utrolig udsøgt. Min gode ven Morten Fenger, har lavet en lækker vanilje sukker blanding, blanding er jeg ikke helt sikker på. Men det minder om 10 % vaniljekorn og 90 % sukker. Denne blanding har afprøvet i en espresso, så det bliver en sødet espresso tilsat luksus vanilje.

Man tager vaniljestænger og skraber vaniljekornene ud, og blander det op med sukker, putter det hele op i et mindre glas. På billedet kan, man rigtig se forholdet i mellem vaniljen og sukkeret. – Den her blanding er en ren luksus blanding, så når man bruger denne vanilje sukker i sin kaffe, skal bruge meget mindre end hvad man normalt gør, jeg brugt 1/3 teske vaniljefix.

[singlepic id=305 w=320 h=240 float=right]Når man smager på denne espresso sødet med denne blanding, beholder man smagen af espresso, selve vaniljesmagen kommer først til sidst i koppen og bliver hængene lidt tid efter.

Jeg kan også helt klart anbefale, at blande vanilje blandingen i mælken før du steamer den til din cappuccino eller latté. Så kommer vanilje smagen ind i mælken og skumme i lattén, en utroli nydelse.

Mængde, ja det skal du lege lidt med, nogen er til det rigtig søde og andre lidt mindre. Men det er en spændende leg denne vaniljen efter kaffe.

 

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.