Koppi Coffee

249

[singlepic id=276 w=320 h=240 float=right]Så har jeg fundet endnu en øl, Koppi Coffee IPA fra Mikkeller, hvori der indgår kaffe denne gang er kaffen fra Etiopien nærmere bestemt er det en økologisk Guji Natural fra Sidamo, Etiopien. Denne øl smagte jeg her i weekenden, en god måde at starte weekenden på:)
Jeg har tidligere smagt en kaffe fra Sidamo, en Mocca Sidamo., husker den som en udemærket kaffe men det er lidt langtid siden.
Selve øllen er på 6,33% alkohol og en 33 cl. flaske.
Øllen har en rawgul farve, med let skum i toppen. I denne her Koppi Coffee IPA, synes jeg ikke at kaffesmagen er så udbredt, jeg kan næsten ikke smage, de noter der fra kaffen er ganske ganske små.
Så det er ikke en øl man køber for kaffens skyld.

Hvis man gerne vil have mere kaffe smag i sin øl, synes jeg man skal smage Black Gold Raasted bryghus.
Ellers har jeg været på jagt efter Blue Mountain Stout fra GourmetBryggeriet nogen der ved hvor den kan købes?

Deltag i samtalen

 1. Hej Rune,

  Det lyder spændende med øl med kaffesmag! Det har jeg faktisk ikke hørt om før. Jeg er ikke den store øldrikker, men jeg bliver somme tider fristet af “gakkede” øl, og det er vist det felt vi nærmer os her… Jeg vil prøve at finde den “Black Gold”, som du nævner.

  Google fandt Blue Mountain Stout: den kan fås – til barpriser r. 45,- – på Nørrebro: http://www.bodega.dk/

  Jeg vil kigge efter den næste gang jeg er i Inco; de har et ret stort udvalg. Du hører nærmere, hvis der er gevinst.

  Lise

  1. Hej Lise,

   Ja det er spændende med kaffe andre steder end i en kop:) Jeg synes helt sikkert, at du skal prøve denne Black Gold, det fåes i Salling eller i udvalgte special butikker:-)
   Hvis du finder den i en butik vi har i Århus må du meget gerne give lyd fra dig:)

   Mvh.
   Rune

 2. Hej.

  I kan købe Blue Mountain Stout (BMS) i Dansk Supermarkeds butikker. -Føtex, Bilka. Og den kan også fåes i de fleste Superbest/Løvbjerg butikker. Ellers spørg den drikkevare ansvarlige om de ikke vil tage den hjem. Superbest og Løvbjerg kan selv bestille de vare de vil have.

  Mange Hilsner

  Anders Kleinstrup

 3. Hej Anders,

  Tak, for det fine svar. Jeg har kigget i Løvbjerg de har den ikke, men jeg vil lige spørge næste gang om de kan bestille den hjem.
  Hvis de ikke kan, kan du så ikke lave en god pris eller sponsor en fl.? Så jeg kan anmelde den her på bloggen?

  Mange hilsner
  Rune

  1. Hej Anders,

   Nu har jeg lige sendt dig en mail:

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.