Dejligt indslag:-)

785

[singlepic id=277 w=320 h=240 float=center]I weekenden nærmere bestemt lørdag havde vi en lille cupping aften hjemme hos os, Madmolevitten var med til en cupping aften sammen med hendes bedre halvdel en rigtig fornøjelig aften i godt selskab:)

Jeg havde planlagt at vi skulle cuppe/smage 5 kaffer, men vi bestemte os for at cuppe 3 kaffer denne aften. Det blev til følgende kaffer, Gatina Kenya AA Top Nyeri, Daterra Sweet Collection Brasilien og Bella vista Cup of Excellence Columbia.

Det var rigtig spændende, at se hvordan disse kaffer adskiller sig fra hinanden og hvordan folk rundt om bordet ledte efter smagsnuancerne i de enkelte kopper et rigtig detektivarbejde.
Der kom mange nuancer på bordet sådan en aften. Den kop vi bedst kunne lide var Gatina Kenya AA Nyeri, som endte i et rent fest fyrværkeri af frugt og blomster noter en sand nydelse, vi synes det var hyld men på pakken stod der syren.
Hmmm… Jeg kender ikke lige smagen på syrenblomsten men skal da lige dufte lidt til den når det engang bliver sommer, så jeg bliver lidt klogere.
Men Gatina vandt klart over Bella vista Cup of Excellence i vores øjne.

Vi havde alle svært ved at sætte ord på Daterra Sweet Collection, men blev enig om, at det var noget karamel og chokolade der var dominerende i denne kaffe! – Efter at have læst lidt på pakken, vil Coffeecollective betegne det som en sirupsagtig smag, så lærte jeg/vi dette.

Men en fantastisk aften, et godt indslag på en lørdag aften så det ikke altid er biograf og ølsmagning, nu kan vi afholde hjemme cupping aftner. Noget jeg synes I læsere skal begive jer ud i.

Jeg vil cuppe disse kaffer løbende i løbet af den nærmeste tid, så kommer der en cupping anmeldelse af dem.

[singlepic id=278 w=180 h=135 float=left] [singlepic id=279 w=180 h=135 float=right]

 

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.