Nært forstående

501

[singlepic id=275 w=320 h=240 float=right]
Så er det i aften at vi skal cuppe en masse god kaffe fra coffeecolectiv, vi skal cuppe følgende kaffer
Kieni Kenya AA Top, Gatina Kenya AA Top, Finca Vista Hermosa Guatemala, Daterra Sweet Collection Brasilien og Bella vista Cup of Excellence Columbia jeg cuppede den selv, her den anden dag og jeg gav den top karakter.
Så må jeg se hvad vores gæster siger til denne kaffe.

Kopperne er klar og skeerne er fundet frem og vandet er næsten sat over…. Bønner er ikke kværnet i nu de skal først kværnes lige før de skal bruges:) – Det bliver en rigtig hyggelig aften, der kommer en anmeldelse af disse kaffer på bloggen her i løbet af kort tid.

Det bliver en hyggelig aften, I kommer til, at læse anmeldelser af alle vores dejlige kaffer her på bloggen:-)

Deltag i samtalen

  1. Glæder mig meget til denne cupping – som jo er min første. Glæder mig til at se, om jeg rent faktisk kan smage forskel på de forskellige bønner. Måske får jeg ligefrem en favorit!

    /Marie

    1. 🙂 – Ja det bliver lidt spændende… Mon ikke du kan smage lidt forskel det satser vi på:-)

Skriv et svar

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Luk
Cafezinho.dk © Copyright 2020. All rights reserved.